Transportledarna Sverige Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Bollnäs och Transportledarna Sverige Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Transportledarna Sverige Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Transportledarna Sverige Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Transportledarna Sverige Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-11-01. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Transportledarna Sverige Handelsbolag ska trivas.

Transportledarna Sverige Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Transportledning och administrativ konsultation inom bygg och anläggningssektorn

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Transportledarna Sverige Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är Transportledarna Sverige Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Transportledarna Sverige Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3701667.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Transportledarna Sverige Handelsbolag är Wengelin, Erik Markus som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Åkesson, Carl Magnus Andreas som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Transportledarna Sverige Handelsbolag har 969730-8998 som sitt organisationsnummer.