Arbrå Krogen Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Bollnäs och Arbrå Krogen Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Arbrå Krogen Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Arbrå Krogen Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Arbrå Krogen Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-03-05. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Arbrå Krogen Handelsbolag ska trivas.

Arbrå Krogen Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurang, pizzeria och pub.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arbrå Krogen Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är Arbrå Krogen Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Arbrå Krogen Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Arbrå Krogen Handelsbolag är Aji, Abdul Salam som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Izoli, Muhammed Dib som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Arbrå Krogen Handelsbolag har 969725-3301 som sitt organisationsnummer.