Qediro Hamburger Bar Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Qediro Hamburger Bar Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Qediro Hamburger Bar Handelsbolag finns. I Bollnäs så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Qediro Hamburger Bar Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Qediro Hamburger Bar Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Qediro Hamburger Bar Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsg. 15, 823 30, Kilafors men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0278-650597.

Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Qediro Hamburger Bar Handelsbolag har idag 969694-6715 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Qediro Hamburger Bar Handelsbolag

Kiosk, gatukök och spelbutik.

I Qediro Hamburger Bar Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sahindal, Haci som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Sahindal, Kadir som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .