Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2003-05-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till VITMYRAVÄGEN 28, 820 10, Arbrå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-40400.

Bollnäs arbetar för att bolag som Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Försäljning och provisionsintäkter av livsmedel, vitaminer, kosmetika och sanitetsmedel. Provisionsintäkter på förmedlade tjänster såsom elektricitet, telefontrafik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag och det är följande personer, Blomqvist, Elsy Maria som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Blomqvist, Tore Viktor som är född 1935 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Elsy o Thore Blomqvist Design Handelsbolag är 969694-0130.