Karthor Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Bollnäs och Karthor Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Karthor Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Karthor Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Karthor Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-01-08. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Karthor Handelsbolag ska trivas.

I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Supporttjänster inom IT-sektorn såsom installation av datorer, och skrivare och programvaror. Reparation av hårdvara. Program- varusupport samt garantiåtaganden. Försäljning av datorprodukter och kringutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karthor Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Karthor Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Karthor Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2570078.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Karthor Handelsbolag är Karlsson, Helge Stefan som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Thor, Nils Peter som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Karthor Handelsbolag har 969682-6503 som sitt organisationsnummer.