A O Häst Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969650-0702 är organisationsnummer för bolaget A O Häst Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A O Häst Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bollnäs som är den kommunen som A O Häst Handelsbolag finns i.

A O Häst Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-05-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för A O Häst Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

A O Häst Handelsbolag är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för A O Häst Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med A O Häst Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-41146 eller genom brev på följande adress:
Kyrkbyn Orrberget 4805, 820 10, Arbrå

Träningsverksamhet av travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med A O Häst Handelsbolag och det är Lundin, Karin Margareta som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Lundin, Rolf Vidar som är född 1948 och har titeln Bolagsman,