PENO Maskin Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Utföra tjänster med entreprenadmaskiner, reparation och service av scotrar, försäljning av scotertillbehör. Handel och uthyrning av motorfordon samt motorredskap med tillbehör. Uthyrning av tjänster inom samma bransch.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PENO Maskin Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Bollnäs så är PENO Maskin Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1997-12-23 så skapades PENO Maskin Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel PENO Maskin Handelsbolag har haft det sedan 1998-01-01.

PENO Maskin Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

969646-3000 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är PENO Maskin Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med PENO Maskin Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0278-39330 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom PENO Maskin Handelsbolag är Nordholm, Per Anders Viktor som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Nordholm, Sten-Inge som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .