Handelsbolaget Skäryd Holistic

Gävleborgs län

Information

Handelsbolaget Skäryd Holistic hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Handelsbolaget Skäryd Holistic finns. I Bollnäs så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Skäryd Holistic tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Handelsbolaget Skäryd Holistic har haft sedan 2009-01-29. Handelsbolaget Skäryd Holistic har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Skäryd Holistic så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkbyn 4571, 820 10, Arbrå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3272562.

Bollnäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Handelsbolaget Skäryd Holistic har idag 969612-0030 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Skäryd Holistic

Träning, tävling och uppfödning av rid- och travhästar och därmed förenlig verksamhet. Handel med produkter för hälsa, hushåll, häst och hund. Kropps- och friskvård för människor och djur. Utbildnings- och konsultverksamhet inom hästbranschen, hälsa, direkthandel och därmed förenlig verksamhet. Tillverkning, reparation och försäljning av hästsportartiklar.

I Handelsbolaget Skäryd Holistic så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skäryd, Maria som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Skäryd, Sven Magnus som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .