PASA Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916951-9304 är organisationsnummer för företaget PASA Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PASA Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Bollnäs som är den kommunen som PASA Handelsbolag finns i.

PASA Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-03-23 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PASA Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

PASA Handelsbolag är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för PASA Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med PASA Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0278-20353 eller genom brev på följande adress:
Röste Korvg. 1868, 821 94, Bollnäs

Uppfödning, träning och tävling med travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med PASA Handelsbolag och det är Larsson, Ann-Christin som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Larsson, Olov Peter som är född 1958 och har titeln Bolagsman,