VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag är ett företag som finns i Bollnäs. I VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är ENIAB i Bollnäs Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Torseke Ingenjörsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag på telefon 0278-12610.

Konsultverksamhet inom VVS och energiområdet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

VVS & Energikonsult i Bollnäs Handelsbolag har 916951-3281 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.