Segersta Affärs- och Bokföringsbyrå Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

I Bollnäs finns det ett Handelsbolag som heter Segersta Affärs- och Bokföringsbyrå Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Segersta Affärs- och Bokföringsbyrå Handelsbolag i Gävleborgs län. Bollnäs är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1990-03-12 så har Segersta Affärs- och Bokföringsbyrå Handelsbolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Segersta Affärs- och Bokföringsbyrå Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Segersta Affärs- och Bokföringsbyrå Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnvägsstationen, 823 93, Segersta. Vi ni istället prata med Segersta Affärs- och Bokföringsbyrå Handelsbolag så kan ni göra det på 0278-653550.

Bokföringsbyrå, affärsverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kullman, Kerstin Anna Sigrid som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Kullman, Kjell Allan som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Segersta Affärs- och Bokföringsbyrå Handelsbolag har 916586-7129 som sitt organisationsnummer.