Informedia Håkan och Monica Svensson Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Produktion av text-, ljud- och bildmaterial, konsult i mediefrågor och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Informedia Håkan och Monica Svensson Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Bollnäs så är Informedia Håkan och Monica Svensson Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 1989-09-04 så skapades Informedia Håkan och Monica Svensson Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Informedia Håkan och Monica Svensson Handelsbolag har haft det sedan 2004-02-12.

Informedia Håkan och Monica Svensson Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-01

916586-4241 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Bollnäs.

Just nu är Informedia Håkan och Monica Svensson Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Informedia Håkan och Monica Svensson Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-3731631 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Informedia Håkan och Monica Svensson Handelsbolag är Svensson, Annelie Birgitta som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Svensson, Monica Birgitta som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .