Träslottet Willy Maria Lundbergs Kvalitetshus Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Träslottet Willy Maria Lundbergs Kvalitetshus Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Bollnäs här finns det många olika Handelsbolag. Träslottet Willy Maria Lundbergs Kvalitetshus Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Bollnäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Träslottet Willy Maria Lundbergs Kvalitetshus Handelsbolag är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 916468-0424.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0278-40721 alternativt besöka eller skicka post till Träslottet Willy Maria Lundbergs Kvalitetshus Handelsbolag på följande adress Riksv 83, 820 10, Arbrå.

Träslottet Willy Maria Lundbergs Kvalitetshus Handelsbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Träslottet Willy Maria Lundbergs Kvalitetshus Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Caférörelse och utställningsverksamhet samt försäljning av souvenier.