Bollnäs Motorrevy Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Bollnäs och Bollnäs Motorrevy Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bollnäs Motorrevy Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bollnäs Motorrevy Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bollnäs Motorrevy Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1981-04-27. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bollnäs Motorrevy Handelsbolag ska trivas.

I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reklam- och utställningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bollnäs Motorrevy Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Bollnäs Motorrevy Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Bollnäs Motorrevy Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-19212.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Bollnäs Motorrevy Handelsbolag är Östlund, Bo Erik Charlie som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Östlund, Maud Elisabeth som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Bollnäs Motorrevy Handelsbolag har 916467-6323 som sitt organisationsnummer.