Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag är ett av många bolag som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1981-03-30. Men sedan 1998-01-01 så har Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Norekvarnsv. 1, 310 20, Knäred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0271-13040.

Bollnäs arbetar för att bolag som Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Skogsavverkning.

Firmatecknare för Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag och det är följande personer, Gunnarsson, Bernt Olov som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Jonas Allan som är född 1959 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bröderna Gunnarssons Skogsentreprenader handelsbolag är 916467-6018.