Såg & Motor Erik Boson

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och Såg & Motor Erik Boson är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Såg & Motor Erik Boson är ett av dem. Statusen för Såg & Motor Erik Boson är att Bolaget är aktivt.

Såg & Motor Erik Boson är ett Enskild firma och skapades 2005-03-29. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Såg & Motor Erik Boson ska trivas.

Såg & Motor Erik Boson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av skog och trädgårds maskiner samt tillbehör, service av skogs och trädgårdsmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Såg & Motor Erik Boson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Såg & Motor Erik Boson och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Såg & Motor Erik Boson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-15240.

.

De som är på något sätt har med Såg & Motor Erik Boson är Boson, Lars Erik som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Såg & Motor Erik Boson har 810415-XXXX som sitt organisationsnummer.