Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6

Gävleborgs län

Information

Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 är en verksamhet som finns i Bollnäs. I Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edlund, Agneta Irene som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Margot Agneta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnquist, Ulla Ingegärd som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mona Viviann som är född 1937 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 på telefon .

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obe- gränsad tid. Medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Edlund, Agneta Irene -Persson, Margot Agneta

Bostadsrättsföreningen Vallmon nr 6 har 786500-1155 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.