Quest Trading & Consulting Ek. för.

Gävleborgs län

Information

769608-2978 är organisationsnummer för företaget Quest Trading & Consulting Ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Quest Trading & Consulting Ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Bollnäs som är den kommunen som Quest Trading & Consulting Ek. för. finns i.

Quest Trading & Consulting Ek. för. har varit registrerat sedan 2002-04-26 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Quest Trading & Consulting Ek. för. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-29.

Quest Trading & Consulting Ek. för. är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Quest Trading & Consulting Ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Quest Trading & Consulting Ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 0278-21320 eller genom brev på följande adress:
Sjörgrå 3, 821 95, Bollnäs

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska och intellektuella intressen genom att driva konsult- handel- och informationsverksamhet med anknytning till Kina samt med därav förenlig verksamhet vari medlemmarna bereds arbete, enligt följande: utföra marknadsundersökningar angående den kinesiska marknaden främst inom tillverkningsindustrin, utföra tjänster inom sourcing av kinesiska industrivaror, ge rådgivning angående den kinesiska marknaden i allmänhet, hålla föreläsningar om Kina, skriva tidningsartiklar, handla med kläder och presentartiklar, sammanställa publikationer av affärsinformation.

Det finns olika personer som har en koppling med Quest Trading & Consulting Ek. för. och det är Grip, Bengt Olof som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Grip, Björn Roger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Grip, Maryna som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Grip, Signe Marianne som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,