Bulls Eye Tattoo

Gävleborgs län

Information

731008-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bulls Eye Tattoo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bulls Eye Tattoo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Bulls Eye Tattoo finns i.

Bulls Eye Tattoo har varit registrerat sedan 2002-11-08 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bulls Eye Tattoo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-31.

Bulls Eye Tattoo är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Bulls Eye Tattoo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bulls Eye Tattoo så kan ni göra det på telefon genom 0278-19499 eller genom brev på följande adress:

Tatuering.

Det finns olika personer som har en koppling med Bulls Eye Tattoo och det är Schröder, Hans som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,