Snickare Stefan Dahlberg

Gävleborgs län

Information

730727-XXXX är organisationsnummer för bolaget Snickare Stefan Dahlberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snickare Stefan Dahlberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Snickare Stefan Dahlberg finns i.

Snickare Stefan Dahlberg har varit registrerat sedan 2005-03-04 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Snickare Stefan Dahlberg så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Snickare Stefan Dahlberg är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Snickare Stefan Dahlberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Snickare Stefan Dahlberg så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Snickare Stefan Dahlberg och det är Dahlberg, Lennart Stefan som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,