E. Karlsson Bygg & Montage

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och E. Karlsson Bygg & Montage är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och E. Karlsson Bygg & Montage är ett av dem. Statusen för E. Karlsson Bygg & Montage är att Bolaget är aktivt.

E. Karlsson Bygg & Montage är ett Enskild firma och skapades 2009-04-22. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som E. Karlsson Bygg & Montage ska trivas.

E. Karlsson Bygg & Montage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-16. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att E. Karlsson Bygg & Montage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är E. Karlsson Bygg & Montage och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med E. Karlsson Bygg & Montage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-41417.

.

De som är på något sätt har med E. Karlsson Bygg & Montage är Bastin, Erik Anders som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

E. Karlsson Bygg & Montage har 720906-XXXX som sitt organisationsnummer.