Studio Soundcreation P.R.

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och Studio Soundcreation P.R. är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Studio Soundcreation P.R. är ett av dem. Statusen för Studio Soundcreation P.R. är att Bolaget är aktivt.

Studio Soundcreation P.R. är ett Enskild firma och skapades 1998-03-19. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Studio Soundcreation P.R. ska trivas.

Studio Soundcreation P.R. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Inspelnings-studio, skrivinspelningar och dylikt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Studio Soundcreation P.R. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Studio Soundcreation P.R. och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Studio Soundcreation P.R. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-16777.

.

De som är på något sätt har med Studio Soundcreation P.R. är Ryberg, Per Evert som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Studio Soundcreation P.R. har 720507-XXXX som sitt organisationsnummer.