Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

716413-4772 är organisationsnummer för företaget Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Bollnäs som är den kommunen som Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening finns i.

Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 1983-04-25 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening är följande:
; Firman tecknas av Hofrén, Carl-Henrik och Bergåkra, Olle ; gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Söromåsen 4426, 820 11, Vallsta

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla vattenanläggningar för fastigheter inom söderomåsen i simeå, bollnäs kommun.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderomåsens vattenförening Ekonomisk förening och det är Bergåkra, Olle Edvard som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Hofrén, Dwight Carl-Henrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karin Märta som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Erik Åke som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lundgren, Mats Ola som är född 1960 och har titeln Suppleant,