Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening

Gävleborgs län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Bollnäs och Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1979-11-12. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening ska trivas.

I Bollnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utföra, driva och underhålla vattenanläggningar för fastigheter inom norränge och delar av forneby byar, bollnäs kommun.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-41535.

; Firman tecknas av Carlsson, Evert och Andersson, Owe ; var för sig..

De som är på något sätt har med Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening är Andersson, Owe Valter som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Oscar Evert som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Orreland, Sten Göran som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Folke Erland som är född och har titeln Suppleant, Lundgren, Karl Olof Tage som är född och har titeln Suppleant, .

Norränge-Forneby vattenledning Ekonomisk förening har 716413-4236 som sitt organisationsnummer.