Nicke's Hovslageri

Gävleborgs län

Information

Nicke's Hovslageri hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Nicke's Hovslageri finns. I Bollnäs så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Nicke's Hovslageri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Nicke's Hovslageri har haft sedan 1995-01-01. Nicke's Hovslageri har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nicke's Hovslageri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0278-14772.

Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Nicke's Hovslageri har idag 700918-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nicke's Hovslageri

Tillverkning, uthyrning och försäljning av hästartiklar och transportmedel för hästar. Försäljning av tjänster såsom skoning, klippning m m.

I Nicke's Hovslageri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Per Niklas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .