Holmsbohus Förvaltning

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och Holmsbohus Förvaltning är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Holmsbohus Förvaltning är ett av dem. Statusen för Holmsbohus Förvaltning är att Bolaget är aktivt.

Holmsbohus Förvaltning är ett Enskild firma och skapades 2005-02-08. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där företaget finns i jobbar för att företag som Holmsbohus Förvaltning ska trivas.

Holmsbohus Förvaltning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Bollnäs så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Holmsbohus Förvaltning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Holmsbohus Förvaltning och det finns flera företag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Holmsbohus Förvaltning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-81005.

.

De som är på något sätt har med Holmsbohus Förvaltning är Mori, Janne Kalervo som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Holmsbohus Förvaltning har 680708-XXXX som sitt organisationsnummer.