ML Design

Gävleborgs län

Information

670905-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ML Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ML Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som ML Design finns i.

ML Design har varit registrerat sedan 2000-02-08 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ML Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

ML Design är och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för ML Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med ML Design så kan ni göra det på telefon genom 0278-652352 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av hemsidor på internet, uppdateringar av hemsidor och diverse ändringar av exempelvis annonser och kuponger.

Det finns olika personer som har en koppling med ML Design och det är Lindberg, Mats Inge som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,