Hårfixar'n Marita Guttelvik

Gävleborgs län

Information

670116-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hårfixar'n Marita Guttelvik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hårfixar'n Marita Guttelvik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Hårfixar'n Marita Guttelvik finns i.

Hårfixar'n Marita Guttelvik har varit registrerat sedan 1994-11-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hårfixar'n Marita Guttelvik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hårfixar'n Marita Guttelvik är och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Hårfixar'n Marita Guttelvik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hårfixar'n Marita Guttelvik så kan ni göra det på telefon genom 0278-24525 eller genom brev på följande adress:

Hårvård

Det finns olika personer som har en koppling med Hårfixar'n Marita Guttelvik och det är Guttelvik, Eva Marita som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,