TS Marketing & Sales

Gävleborgs län

Information

640607-XXXX är organisationsnummer för bolaget TS Marketing & Sales. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TS Marketing & Sales är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som TS Marketing & Sales finns i.

TS Marketing & Sales har varit registrerat sedan 2006-04-28 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för TS Marketing & Sales så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-14.

TS Marketing & Sales är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för TS Marketing & Sales är följande:

Vill ni komma i kontakt med TS Marketing & Sales så kan ni göra det på telefon genom 0278-665024 eller genom brev på följande adress:

Företaget erbjuder tjänster inom marknadsföring och försäljning främst inom rese- och upplevelsebranschen samt inom möteskommunikation. Ren produktförsäljning såsom hjälpa små företag med marknadsföring och försäljning av deras produkter inom specifika marknader och målgrupper. Handel med fastigheter, värdepapper och antikviteter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TS Marketing & Sales och det är Svensk, Sune Torbjörn som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,