Lars Kulborg Reklam

Gävleborgs län

Information

630827-XXXX är organisationsnummer för företaget Lars Kulborg Reklam. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Kulborg Reklam är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Lars Kulborg Reklam finns i.

Lars Kulborg Reklam har varit registrerat sedan 2001-02-27 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Kulborg Reklam så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Lars Kulborg Reklam är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Lars Kulborg Reklam är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars Kulborg Reklam så kan ni göra det på telefon genom 0278-16590 eller genom brev på följande adress:

Reklam och trycksaker såsom bilreklam, skyltar, textiltryck samt offset-tryck. Försäljning av textilier, sportutrustning, viss försäljning av bilar. Värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Kulborg Reklam och det är Kulborg, Lars Magnus som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,