Alla Tiders Diversehandel i Segersta

Gävleborgs län

Information

Alla Tiders Diversehandel i Segersta är en verksamhet som finns i Bollnäs. I Alla Tiders Diversehandel i Segersta finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sigvardsson, Lars Micael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alla Tiders Diversehandel i Segersta så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Alla Tiders Diversehandel i Segersta på telefon .

Bedriva lanthandel med försäljning av Kuriosa artiklar, leksaker, konfektyr, prydnadssaker, hantverk av ull produkter ifrån egen produktion och inköpta produkter. Företaget skall även arrangera teater och olika aktiviteter för hela familjen, samt därmed förenlig verksamhet. Företaget skall även hyra ut material och maskiner till olika evenemang, som t.ex. minibilar, karuseller samt därmed förenlig verksamhet. Företaget skall även utföra kontorstjänster samt personaluthyrning, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alla Tiders Diversehandel i Segersta av bolagstypen Enskild firma.

Alla Tiders Diversehandel i Segersta är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Alla Tiders Diversehandel i Segersta innehar ej F-skattsedel och Alla Tiders Diversehandel i Segersta är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alla Tiders Diversehandel i Segersta så är det följande:

Alla Tiders Diversehandel i Segersta har 630701-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.