Henrik Larsson Entreprenad och Transport

Gävleborgs län

Information

Henrik Larsson Entreprenad och Transport är ett av många bolag som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Henrik Larsson Entreprenad och Transport finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Henrik Larsson Entreprenad och Transport är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Henrik Larsson Entreprenad och Transport som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-09-29. Men sedan 1999-01-01 så har Henrik Larsson Entreprenad och Transport varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Henrik Larsson Entreprenad och Transport så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-650019.

Bollnäs arbetar för att bolag som Henrik Larsson Entreprenad och Transport ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Henrik Larsson Entreprenad och Transport. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Affärsrörelse, tjänster, rörelse inom nedanstående områden svets och mekaniska arbeten, transport, skogs och lantbruk, bygg, VVS, bilreparationer, industri, måleri, plåt, el, åkeri, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Henrik Larsson Entreprenad och Transport är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Henrik Larsson Entreprenad och Transport och det är följande personer, Larsson, Olov Henrik som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Henrik Larsson Entreprenad och Transport är 630131-XXXX.