MIXA uthyrning, försäljning, skylifts

Gävleborgs län

Information

MIXA uthyrning, försäljning, skylifts är ett av många bolag som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som MIXA uthyrning, försäljning, skylifts finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MIXA uthyrning, försäljning, skylifts är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-10-16.

MIXA uthyrning, försäljning, skylifts som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-11-16. Men sedan 2001-11-12 så har MIXA uthyrning, försäljning, skylifts varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MIXA uthyrning, försäljning, skylifts så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5408978.

Bollnäs arbetar för att bolag som MIXA uthyrning, försäljning, skylifts ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MIXA uthyrning, försäljning, skylifts. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Uthyrning av personal, mobilkranar, kranar och övriga entreprenadmaskiner, samt skylifts. Även försäljning av entreprenadmaskiner såsom skylifts, traktorer och utbildning på mobilkranar vid förfrågan. Projektering såsom när kund vill att jag tittar på ett arbete åt dem, hur det ska genomföras och förmedling av arbeten såsom när kund kontaktar mig för att komma och titta på jobbet, och jag ser att jag inte har maskiner för att klara detta så tar jag kontakt med en annan firma som klarar detta.

Firmatecknare för MIXA uthyrning, försäljning, skylifts är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MIXA uthyrning, försäljning, skylifts och det är följande personer, Fagerström, Sven Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för MIXA uthyrning, försäljning, skylifts är 620814-XXXX.