S. Gullberg World Wide Web

Gävleborgs län

Information

S. Gullberg World Wide Web hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där S. Gullberg World Wide Web finns. I Bollnäs så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. S. Gullberg World Wide Web tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket S. Gullberg World Wide Web har haft sedan 2006-08-01. S. Gullberg World Wide Web har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till S. Gullberg World Wide Web så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0278-650616.

Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

S. Gullberg World Wide Web har idag 610606-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för S. Gullberg World Wide Web

Handel av presentartiklar och mjukvara inom it-branschen via internet. Utbildning via internet. Bokföring och bokslut samt i övrigt förekommande konsultverksamhet inom branschen. Kursverksamhet inom hund, bokföring och it-verksamhet.

I S. Gullberg World Wide Web så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gullberg, Ingrid Susanne som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .